Idé-jægerne :-)

Logbøger

Hej, Vi er Ide-jægerne (Rosa, Astrid Marie, Lasse, Jens og Mads)

Vores 5 nøgleord:

  1. Konkurrencemennesker
  2. Kloge
  3. Formulering
  4. Ledertyper
  5. Kreative

Kampråb:

Vi har ideer, vi har ideer og vi vil jage dem. Vi vil vinde, vi vil slås og ingen skaaaaal tage pis på os.

Aktivitet 2-6:

I dag har vi fundet ud af hvad de største udfordringer var (at komme ud til de unge med det vi skal lave). Vi lavede så en voxpop hvor vi spurgte nogle unge om hvad vi kunne gøre for at gøre Nonnebakken spændene og der sagde de så at det skulle være noget elektronik/spil. Vi lavede også et hjertediagram, for at vi selv kunne finde ud af, hvad vi havde prøvet som var godt, og der syntes vi alle at det var godt, hvis der var nogle aktiviteter (Lege/Spil). Og det vi syntes også det er kedeligt vis det kun er ting man skal læse om de gamle ting. Vi har også spurgt arkæologen om han havde nogle billeder/tegninger som vi kan bruge, men han har dsv. ikke svaret endnu. Vi glæder os til at gå videre med de andre aktiviteter:-)

Ide-poker

Vi er kommet på nogle ideer til hvad man kan gøre for at gøre Nonnebakken spændende. (Til alle de andre grupper, I må IKKE stjæle dem)

Ide 1- Tidslinjetrappe

Ide 2- Park ved Nonnebakken

Ide 3- Lysshow

Ide 4- Virtual reality briller

Hurtig prototyping

Her er Tidslinjetrappen. På tidslinjerappen skulle der være nogle vikinger der stod på trappen og der skulle også være noget hvor man kunne hører noget. Vi havde nogle problemer med materialerne, så den blev ik så flot, men vi prøvede og det er det vigtigste.

Her har vi lavet en prototype af vores VR-briller. Vi ville også have lavet en vikingeborg men det gik ik så godt, fordi ikke havde nok tid og den var svær at lave. Vi har tænkt på at man skal kunne vælge hvilket rum man vil se og så kan man gå rundt inde i det rum.

Vi løser udfordringen ved at lave en stor vikingeborg hvor man kan gå ind i og prøve VR- briller. Og inden man tager VR-brillerne på skal man vælge et rum i et af husene eller om man vil gå udenfor og kigge på de forskellige huse. Vis man vælger et rum så går man rundt inde i det og ser forskellige ting der er derinde. Vi har også overvejet at lave en vikingelegeplads udenfor borgen hvor de små børn kan lege imens de lidt større børn går ind og prøver VR-brillerne.

Her er en video så man kan se hvordan det er. Vi tænker at det skal være sådan der bare med vikingeborgen.

Virtual Reality i Aarhus hos VR Limitless – Prøv det her

Når vi skal bygge vores model skal vi bruge.

  • Træ nede i sløjd + sløjdlokalet

Byggeproces

I dag byggede vi vores produkt. Lasse og Jens begyndte at bygge en kopi af ringborgen inde i Minecraft. Det vil vi bruge til at vise hvordan det lidt ser ud når man har VR-brillerne på.

Rosa, Astrid Marie og Mads begyndt at bygge en model af bygningen VR-Brillerne mm. skal være indeni. Huset byggede vi i træ, vi limede sammen. Inden i huset har vi lavet to bænke man kan sidde på. Vi har også lavet de to VR-briller/”løbebånd”.

  

Præsentation

Jens og Lasse lavede vores Minecraft produkt færdigt. Rosa og Astrid Marie lavede en planche hvor der er billeder af det vi har lavet siden vi startede. Mads lavede en powerpoint til vores fremlæggelse. Vi skrev også det vi skal sige ned. Så nu er vi klar til finale dagen:)